Workshop Kleuradvies en Figuuranalyse
Workshop Kleuradvies en Figuuranalyse
Zaterdag 1 november in Leerdam
 
Ben je op zoek naar een leuk middagje uit? Bezoek samen met je moeder, zus of vriendin onze workshop Kleuradvies en Figuuranalyse.

In één dagdeel leer je welke kleuren je flatteren en welke kledingstukken jouw figuur op zijn voordeligst doen uitkomen. Tijdens deze workshop brengt een visagiste make-up bij je aan en ontvang je make-up advies.

Workshop - deel 1 Kleur- & Make-up advies
Na een leuke en leerzame introductie oefening ga je in dit gedeelte aan de slag met  kleur en contrast  - in het algemeen en in kleding in het bijzonder. Gezamenlijk bekijken we de contrastverschillen in ieders gelaat en onze styliste bepaalt met kleurendoeken tot welk kleurtype volgens het 4-seizoenensysteem je behoort. Je ontvangt een kleurenkaartje met de kleuren die het beste in je naar boven halen.
De visagiste maakt je op. Zij houdt rekening met het zojuist afgegeven kleuradvies en zal je een persoonlijk advies met betrekking tot make-up en huidverzorging geven.

Pauze met een aangekleed kopje koffie of thee

Workshop - deel 2  Figuuranalyse
Na de pauze ga je, natuurlijk onder begeleiding, zelf aan de slag om de lichaamsvormen van de groepsleden te analyseren.  Aan de hand van de verschillende lichaamsvormen geeft onze styliste kledingadvies. Je leert je sterke punten te benadrukken en je zwakke punten te camoufleren. Met dit advies weet je hoe je voortaan stijlvol voor de dag kunt komen.

Karianne van Leeuwen, professioneel styliste bij WestPoint Styling en eigenaresse van Corrigerend-ondergoed.net en Tamara de Stigter, visagiste bij La Peau Satin verzorgen samen deze leuke workshop.
Na afloop ontvang je een goodiebag ter waarde van ruim 35 euro.

Kortom: een leerzame, maar vooral ook gezellige workshop waar je de rest van je leven profijt van hebt!

Corrigerend-ondergoed.net organiseert deze workshop samen met La Peau Satin op zaterdag 1 november van 13.30 - 16.30 uur.
De kosten bedragen € 50,00 per persoon.

Aanmelden kan telefonisch, 06 255 121 69 of per e-mail: info@corrigerend-ondergoed.net bij ons of bij schoonheidssalon La Peau Satin:

La Peau Satin
Meent 50
4141 AD Leerdam
telefoon: 0345 724905
email: info@lapeausatin.nl

 
  Corrigerend-ondergoed.net     13-10-2014 10:35     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.