Foto
 Een origineel kado geven, een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest te organiseren of gewoon zin in een gezellig uitje met vriendinnen? Wij geven ook leerzame, maar vooral gezellige workshops!

Weet jij wat kleding doet met je figuur?
Kom jij over zoals je over wilt komen?
Heb je nog geen representatieve profielfoto voor social media?

 
Als je het antwoord op bovenstaande vragen schuldig moet blijven zijn onderstaande workshops misschien iets voor jou!
 
Workshop 'Kleding voor mijn figuur'

De onderlinge verhoudingen van je lichaam: dat is waar we hier naar kijken! Geen twee lichamen zijn hetzelfde. Ook ons eigen lichaam verandert tijdens de verschillende fasen in ons leven: pubertijd, zwangerschap, actieve periodes, passievere periodes, menopauze, na een dieet of bij stress. De maten kunnen veranderen, maar het basissilhouet blijft hetzelfde. Dit is het vertrekpunt voor een figuuranalyse. Niet de centimeters zijn van belang maar de onderlinge verhoudingen tussen de lichaamsdelen. Na het volgen van deze workshop weet je voor altijd:
•Tot welke van de types jouw figuur behoort
•Hoe je je lichaam het beste kunt kleden
•Wat je vooral niet meer moet doen c.q. aan moet trekken!

Voor vragen of aanmelding voor deze gezellige workshop kunt u een mailtje sturen naar: info@corrigerend-ondergoed.net .

Workshop 'Uitstraling en kleur'

De eerste indruk van een persoon wordt voor 70 % bepaald in de eerste 30 seconden. Wat straal jij eigenlijk uit en is dit ook wat je wilt uitstralen? In deze workshop leer je alles over stijl en uitstraling en bekijken we hoe je hier je persoonlijke invulling aan kunt geven. Daarnaast stippen we kleurgebruik in kleding aan, waarna we per persoon gaan bekijken tot welke kleurtype je hoort volgens het 4-seizoenensysteem. Na deze workshop weet je voor altijd:
•Welke eerste indruk je op anderen achterlaat
•Hoe je met kleine veranderingen je (gekozen) stijl kunt benadrukken
•Welke kleuren het beste in je naar boven halen en welke je beter niet kunt kiezen
 
Beide workshops nemen ongeveer 2 uur in beslag en worden gegeven door Karianne van Leeuwen, professioneel styliste bij Westpoint Styling en eigenaresse van Corrigerend-ondergoed.net.

De workshops worden gegeven aan minimaal 5 deelnemers, het maximale aantal deelnemers is 10. De kosten bedragen € 20,00 per workshop per persoon incl. btw, exclusief eventuele vervoerskosten. De workshop kan bij u thuis worden gegeven of gegeven worden op locatie, tegen eventuele meerkosten.

 
Complete workshop  'Alles in een’

In één dagdeel een stralende look, kledingadvies én een zakelijke of juist leuke profielfoto voor je social media!

Workshop Stijl & Kleur - deel 1
Analyse lichaamsvorm en kledingadvies - je leert je sterke punten te benadrukken en je zwakke punten te camoufleren. Met dit advies weet je hoe je stijlvol voor de dag kunt komen.

Pauze met een aangekleed kopje koffie of thee

Workshop Stijl & Kleur - deel 2
In dit gedeelte staan kleur en contrast centraal - in het algemeen en in kleding in het bijzonder. We bepalen tot welk kleurtype volgens het 4-seizoenensysteem je behoort. Je ontvangt een kleurenkaartje met de kleuren die het beste bij je passen.

Toepassen kleur in je make-up
Je wordt opgemaakt door een visagiste. Zij houdt rekening met het zojuist afgegeven kleuradvies.

Portretfotografie
Hierna gaan we profielfoto's maken. Je kunt de mooiste twee eruit kiezen. Deze worden bewerkt en binnen een week via wetransfer aan je verzonden. In hoge resolutie voor drukwerk en in lage resolutie voor internet gebruik.
We sluiten de workshop af met een feestelijk glas Prosecco en bijpassende snack.

Dit programma neemt vier uur in beslag. We verzorgen de workshop ‘Alles in een’ voor groepen van minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers. Prijs op aanvraag.
De workshop wordt verzorgd door een professioneel team, bestaande uit een styliste, een visagiste en een fotografe en worden gegeven in Leerdam of in overleg op locatie.

Heeft u vragen, wilt u een workshop regelen of wilt u liever individueel advies? Schroom dan niet om een email te sturen naar info@corrigerend-ondergoed.net