Corrigerend ondergoed niet veilig? Zo nu en dan duikt er in de media een bericht op dat corrigerend ondergoed niet veilig zou zijn.
Het zou onder andere de ademhaling beperken, de spijsvertering onderdrukken, de benen afknellen en voor infecties kunnen zorgen. (de Telegraaf, 22-01-2014).

Wij zijn van mening dat corrigerend ondergoed een prachtig product is en bij goed gebruik veilig.


Wees alleen voorzichtig dat u niet doorslaat in het behalen van het perfecte lichaam. Om de risico’s, zoals hierboven beschreven te vermijden is het belangrijk om de juiste maat, die comfortabel zit, te dragen. Om de juiste maat te kiezen kunt u bij ons kijken bij de maattabel, bij twijfel adviseren wij bij ondergoed met pijpjes (zoals bijvoorbeeld de All-in One Body Shaper) altijd de grotere maat te nemen. Niet alleen ondervindt u dan geen last van afknelling, het kleedt ook beter af! Een te kleine maat zal uw rondingen niet stroomlijnen, maar juist benadrukken en dat is nu juist wat u niet wilt.
 

Voor vragen over de veiligheid van corrigerend ondergoed, of bij vragen over uw juiste maat kunt u altijd even contact met ons opnemen!

 

 

  Karianne van Leeuwen     23-01-2014 13:39     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.