Hoe kom ik van die rimpels in mijn decollet af? Heerlijk dat het zonnetje eindelijk zijn gezicht laat zien en we de zomerjurkjes en topjes uit de kast kunnen halen. Over het algemeen laten zomerkleding wat meer decolleté zien dan de bedekkende wintergarderobe. Goed om dus even bij dat decolleté stil te staan.
Misschien heeft u er zelf last van. De diepste rimpels waar een vrouw mee te maken kan krijgen, zijn decolleté rimpels. Wij hebben dé oplossing voor deze ontsierende rimpels, na een keer gebruik van ons product ziet u meteen het verschil!

Oorzaak
Huidveroudering, een onvermijdelijk proces, is niet tegen te gaan. In de loop der jaren krijgen wij er allemaal mee te maken. Belangrijk is dat als u uw huid blootstelt aan de zon, u een goed beschermende factor gebruikt. Het verouderingsproces kan juist door de blootstelling aan de zon het verouderingsproces versnellen.
Oorzaak is dat er een verminderde aanmaak van collageen ontstaat. De huid wordt minder elastisch en er ontstaan rimpels. Vooral de huid van het decolleté is hier erg vatbaar voor.
Vaak zijn de rimpels in het decolleté 's morgens bij het opstaan dieper. Dit komt omdat wanneer u op uw zij slaapt, de onderste borst door het gewicht van de bovenste borst in de verdrukking komt en daardoor minder elastisch is waardoor de huid tijdens het slapen kan gaan 'kreuken' en door de samendrukking een 'verfomfaaid' effect ontstaat. Hoe groter de borsten hoe dieper vaak de rimpels in het decolleté.
Dit verdwijnt wel weer gedeeltelijk. Maar helaas, hoe ouder je wordt, hoe minder elastisch de huid en hoe langer het duurt voor deze rimpels minder zichtbaar zijn.

Maar zoals gezegd hebben wij de oplossing voor dit probleem!


Weg met die rimpels!
In ons assortiment hebben wij La Decollette , een soort kussentje dat u ’s nachts als een bh draagt en dat zorgt dat de borstpartij ’s nachts op zijn plek wordt gehouden zodat verticale rimpels geen kans krijgen. Al na 1 nacht zult u versteld staan van het verbluffende resultaat (wetenschappelijk getest!), en dat zonder dure  cosmetische ingrepen. Bovendien ook nog eens zó comfortabel, dat het ervaren wordt als een prettig steuntje voor de nacht. Wilt u ook uw vrouwelijkheid benadrukken met een fraai rimpelloos decolleté?
Bestel dan nu La Decollette bij ons, vandaag besteld is morgen in huis!

Meer informatie


 
    20-04-2015 10:31     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.