Corrigerend ondergoed: gewoon doen!
 
Iedere vrouw kent het wel, u zou toch net even wat slanker willen zijn, of dat ene jurkje zou net wat beter staan zonder dat richeltje van onderbroek en buik. Op deze site vind u de perfecte oplossing: corrigerend ondergoed van Trinny en Susannah en Cette Shape- en legwear.

Trinny en Susannah, twee vooraanstaand Engelse stylistes, in Nederland vooral bekend van hun televisieprogramma's op RTL4, hebben na jaren van research en proefdragen hun eigen merk corrigerend ondergoed op de markt gebracht. De naadloze Magic Knickers liften je bips, maken je buik plat en slanken je dijen af, geven je stevigheid, zonder het gevoel te geven dat je de hele dag in een keurslijf loopt.
In tegenstelling tot veel ander corrigerend ondergoed kruipen de magic knickers niet omhoog, verplaatsen niet het probleemgebied, maar sluiten mooi aan en blijven de hele dag op hun plaats. Door gebruik van de beste materialen gaat het ondergoed jarenlang mee en kan gewoon in de wasmachine gewassen worden.

Wat te denken van corrigerend ondergoed als bruidslingerie? Het kleedt prachtig af zodat uw trouwjurk nog mooier valt.

Een aantal voordelen van corrigerend ondergoed van onze merken op een rijtje:
 
1. Gemaakt van zachte, soepele materialen
2. Maakt de buik plat
3. Accentueert de taille zonder "ingesnoerd" te zijn
4. Vermindert vetrolletjes
5. Geeft extra steun aan de onderrug
6. Geen zichtbare naden
7. Blijft goed zitten
8. Voor elke vrouw: van small tot en met plussize
 
Hiermee kan iedereen een mooi gevormd figuur bereiken!
 
Bekijk ons assortiment, heeft u nog vragen neem dan contact met ons op of koop direct online, betaal veilig via Ideal en zie wat corrigerend ondergoed voor uw figuur doet! 
 

Of je nu slank bent of mollig, zet je troeven in, bestel vandaag nog online en voel je zeker!